top of page
Middle Dee 2

SKOTTLAND

RIVER DEE

I River Dee finner vi mye fluefiskehistorie og en nyter livet som laksefisker på en meget god og avslappet måte. River Dee regnes for en av verdens flotteste lakseelver for fluefiskeren med klassiske høler på rekke og rad. Det var også her AHE Wood utviklet sitt flyteline fiske etter laks med greased lines rundt 1920. Dette var med på å sette en ny standard for det moderne fluefisket som vi i dag kjenner så godt.

DJI_0671
DSC_3441
DSC_3406
DSC_3421_edited

Vi disponerer flotte fiskestrekk som over tid har levert gode fangster. Erfaren ghillie sammen med 2instincts reiseleder og guide gjør at du til enhver tid vil være oppdatert ved valg av fluer, liner, stenger, høler med mer ut fra dagens forhold i elva. Her er god plass og vi legger opp til at du alltid starter fisket i en ufisket pool. Lunch serverer vi ved elven i en av de mange flotte og klassiske lunch hyttene. Kunne veggene i disse hyttene snakke ville vi kunne hørt utrolige historier om fluer, stenger, laks, whisky med mer.

 

2instincts har over 20 års erfaring fra laksefiske i Skottland og River Dee. Vi trives best i Middle Dee og det er også her vi reiser tilbake år etter år.

 

Det praktiseres 100 % fang og slipp i River Dee

 

 

FISKEPAKKEN INNHOLDER:

 

  • Transport fra Aberdeen flyplass til lodge og tilbake

  • Full kost og losji, vi serverer utmerket mat og det er koselige rom for alle.

  • Kurs i fluefiske inngår og tilpasses hver deltaker

  • Ghillie på 1 av våre beat

  • Guiding og kurs i fluefiske etter laks

  • Instruktør fra 2instincts under hele oppholdet samt reiseleder

OPPDATERT 10.11.2023

ETTER OVER 20 ÅR MED TURER TIL SKOTTLAND OG RIVER DEE HAR VI VALGT Å TA EN PAUSE. DET ER MANGE FAKTORER SOM HAR FØRT TIL DETTE. MEN DET VIKTIGSTE ER AT FANGSTENE HAR VÆRT SYNKENDE LENGE OG NÅ TIL ETT NYTT BUNNIVÅ. VI BESTREBER Å TILBY TURER MED KURS AV GOD KVALITET HVOR DET ER GOD MULIGHET TIL Å FANGE FISK. DETTE FØLER VI NÅ ER VANSKELIG Å KUNNE TILBY PÅ VÅRFISKE I SKOTTLAND. VI OPPRETTHOLDER HØST TURENE TIL THURSO I SEPTEMBER DA DISSE TURENE FORTSATT GIR MANGE GODE FISKEOPPLEVELSER. SKULLE DET VISE SEG AT DETTE ENDRER SEG STARTER VI GJERNE OPP IGJEN MED VÅRTURER TIL DEE.

DET ER JO TROSS ALT EN AV VÅRE FAVORITTER GJENNOM MANGE ÅR. 

    

 

 

GHILLIE

 

Ghillie er erfarne fluefiskere som kjenner poolene godt. Deres jobb er å legge alt til rette for deg slik at du kun trenger å tenke på fisket. De fleste ghilliene kommer fra Skottland.

 

2instincts har med reiseleder på alle våre turer.

REISEGARANTI

 

2instincts er med i Reisegarantifondet for din ekstra trygghet. Selv om vi har arrangert fiskereiser de siste 20 årene rundt om i verden ønsker vi å gi deg den beste trygghet når du bestiller en reise med oss.

VELKOMMEN PÅ TUR TIL RIVER DEE MARS 2024, UKE 14

SEND OSS EN EPOST HER FOR INFORMASJON ELLER BOOKING 

 

 

 

 

 

DSC_3409_edited.jpg

VELKOMMEN TIL EN AV SKOTTLANDS PERLER

KONTAKT OSS I DAG FOR DETALJER OG LEDIGE STENGER

SEND E-POST HER

bottom of page