top of page

OM 2instincts

 

OM OSS
2instincts gjenspeiler 50 års erfaring innen fluefiske.
Kvalitet, design og innovasjon er kjerneverdier for 2instincts.

2instincts er utviklet for fluefiskere, av fluefiskere med lang erfaring, ekspertise og lidenskap for fluefiske.
 
Vi benytter vårt kontaktnett rundt om i verden til å skape produkter som kreves av den moderne og målrettede fluefisker. Vårt mål er å utvikle spesialtilpasset utstyr med gode løsninger enten du er erfaren eller nybegynner. 

 
 
2U0A1957_edited_edited.jpg
lilla flue.png
FLUEFISKE VERDEN RUNDT
Ønsker du å være med på våre turer skal du vite at vi har vært der og testet ut plassen for deg. Våre lodger rundt om i verden er destinasjoner som gjennom en årrekke har vært besøkt av fluefiskere verden over. Plasser som kan skimte til fantastiske fangster og ikke minst har beriket store og minnerike øyeblikk for de besøkende. Vi har alltid med egen reiseleder/ guide på våre turer noe som gir deg en ekstra trygghet.
 
Vi er samtidig alltid på jakt etter flere og spennende destinasjoner og vi vil publisere nyheter underveis. Vår erfaring håper vi gjenspeiler seg på våre kaste og fiskekurs. Innholdet i kursene har en klar profil. Praktisk fluefiske uansett forhold. For å lykkes med det må vi ha en plan, samtidig som riktig utstyr tilpasses. 
 
Velkommen til vår verden og lykke til med sesongen!
FRA TANKE TIL IDÈ TIL FERDIG PRODUKT
Dette kan være en lang prosess. Prosessen starter med en grov skisse som gjerne er overdrevet for at det skal være spennende og positivt. Skisser blir benyttet under hele designprosessen men er helt klart viktigst i begynnelsen. Etter noen runder forlater vi skissene som da har gitt oss de grove linjene og datamaskinen kan overta. Da blir de små detaljene lagt på plass og farge og proporsjoner bestemt. Fortsatt har designer stor frihet til innspill innenfor de rammer som er lagt. I noen tilfeller blir så enkelte produkter bearbeidet i 3D-modeller i data og leiremodeller. Dette er kostbare og tidkrevende metoder så derfor er det bra og begynne med skisser.
 
Når så design prosessen er ferdigstilt tar vi alle detaljer med oss til våre ingeniører og designere på de respektive fabrikkene. Da starter en ny fase hvor alle tekniske data skal ferdigstilles. I denne fasen hender det at endringer kommer. Dette henger sammen med hvilke muligheter våre fabrikker har til å utforme produktet på en forsvarlig og mest mulig effektiv måte. Her er det som regel kompromiss mellom kvalitet, praktiske løsninger og pris som er avgjørende. Når så den første prøven er klar begynner testingen blant våre testpersoner.
 
I denne fasen kan det også hende at endringer må foretas. Dette er også en tidkrevende fase av utviklingen, samtidig en av de viktigste. Det er her vi virkelig ser hvordan produktet fungerer og om vi har lykkes. Etter denne fasen er det sjarmøretappen som gjenstår. Design av innpakning samt selve salgsprosessen. Vi vet av erfaring at har man et godt produkt til riktig pris vil siste fase være en lek. Det er dette vi bestreber slik at du som kunde blir fornøyd med oss.

 

 

Helge Vetås er sentral i oppbygningen av 2instincts. Hans lange erfaring som fluefisker, guide, instruktør, reiseleder, foredragsholder, butikkeier, salgsrepresentant og produktutvikler i bransjen gir oss en plattform og trygghet vi håper gjenspeiler seg i vårt konsept. 

bottom of page