top of page

Ta den turen, ta det kastet..Da er det endelig vår i luften her hjemme og vi kan telle ned til en ny fluefiske sesong. La oss håpe at det blir mange fine stunder langs elver og vann også denne sesongen.


Vi i team 2instincts vil takke alle nye og gamle kunder for alle bestillingene vi har mottatt de siste ukene i forbindelse med vårt vannskade salg. Det var fantastisk å se at så mange slo til på våre tilbud og vi ønsker dere alle lykke til med sesongen.

Vi er nå snart helt ferdig med oppussing av våre lokaler og tenker at etter påske kan vi igjen invitere til en kopp kaffe og en fluefiske prat. Til dere som skal hente varer eller prøve vadebukser er det bare å ta kontakt så finner vi tid til dette.


Vi er nå i sluttfasen av booking for våre høst turer til Skottland, Grønland, Canada og Argentina. Det er noen få ledige stenger på et par av turene så klikk gjerne innom tur sidene våre for ledige stenger. Alle høst turene er av svært god kvalitet og vi ser frem til strålende fiske og naturopplevelser. Arriba.


Også i år blir det demo kasting og fluekastekurs her i Bergen. Dato for kurs og demo dager blir snart tilgjengelig her på våre sider, bare å følge med der altså.


Er du medlem av en fiskeforening eller har en bedrift som kunne tenke seg en samarbeidsavtale/ rabatt avtale med 2instincts ? Vi ser at flere ønsker dette så ta gjerne kontakt for detaljer. Det kan svare seg for deres ansatte/ medlemmer :-)


Ønsker du å motta informasjon om nyheter anbefaler vi at du registrerer deg her slik at du er sikker på å motta informasjon om tilbud, ledige stenger med mer. Minner om dette da vi videre frem kommer til å benytte siden siste nytt for slik informasjon.

Du kan registrere deg her på vår epost liste.


GOD PÅSKESiste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page