top of page

Hilsen fra Argentina



Sjø-ørret sesongen i Rio Grande i Argentina går mot slutten. Tradisjonen tro får vi oppdatering fra vår gode venn og 2instincts team medlem J. Carlos.

Og nok en sesong med svært godt fiske kan logges inn i fangstrapportene for Despedida lodge. Det er hyggelig lesing for oss som årlig vender tilbake til denne herlige plassen. Vi er blitt skikkelig glad i hele teamet på Despedida og ser frem til å starte det nye året med brask og bram også i 2025. For dere som ønsker å følge med til Despedida er det nå tid for å reservere turen som går i første del av januar 2025. Bedre måte å starte det nye året på finnes ikke, synes vi..



Carlos har også sendt oss noen flotte bilder fra laksesesongen i Argentina. Over ser dere Mike fra USA som fikk testet og deretter kjøpt sin første N2 stang i år. Stangen, vår N2 på 9,6 ft i klasse 8, var perfekt for Mike og hans fiske. Mike var så begeistret for sin nye stang at han brukte den på King Salmon også. Og det ble en heidundrende suksess. Hvilke flotte og store fisker Mike fikk på sin nye N2 stang. Må ha vært helt fantastisk og kjøre slike monster fisk på enhånds. Vi gratulerer Mike så mye og sender også en takk til Carlos for fine bilder vi kan benytte.



Vi har også mottatt jevnlige tilbakemeldinger fra våre guider i Argentina som har fokus på Golden Dorado. Sesongen så langt har vært svært bra og det lover godt for fortsettelsen. Vannstand og lange perioder med god vanntemperatur har bidratt til hyggelige dager. Lars og undertegnede fikk kjenne litt på dette allerede i januar i år. Da fikk vi svært flotte fangster og vi ser frem til vår neste tur som går i november i år. Dette er skikkelig moro og har du lyst å være med på en Golden Dorado tur er det bare å ta kontakt.



Fluefiske hilsen

Helge



Siste innlegg

Se alle
bottom of page