top of page

Hjem til kaos og rørbruddTurene til Argentina i januar var super bra. Men mens vi var der hadde vi vannlekkasje i våre lokaler hjemme på kontor, lokalt varelager, pakke rom mm. Vi kom hjem til kaos og nå starter vi opp med å få oversikt over situasjonen mens uttørking av rom fortsatt pågår og hvor det stadig rives ned vegger som er skadet. Virkelig en kjedelig situasjon for oss.


Vi skal gjøre vårt beste for å kunne serve alle ordrer fra nettbutikken fremover, har en plan på dette så det skal ikke bli forsinkelser her. Men lokalene våre blir stengt en tid fremover for besøkende.

Vi blir nok nødt til å starte planlegging av vannskade salg om litt da en del stenger, vade-bukser, snelle esker, bager med mer har fått vann på seg og innpakning er defekt.

Oppdatering kommer på dette.


Har du interesse av produkter hvor innpakning er defekt og produktet har vært fuktig men er tørket opp og helt ok ta gjerne kontakt for et godt kjøp med opptil 80 % rabatt.

Ta kontakt via telefon eller mail.


Helge Vetås +47 92410513
Vi kommer sterkt tilbake og håper vi kan åpne opp igjen innen kort tid. Planlegging av kurs og drømmeturer går som normalt.


Hilsen

Helge Vetås, som kan bekrefte at det går fint med såret i kinnet etter Dorado turen :-)Siste innlegg

Se alle

Nyhet

Comments


bottom of page