top of page

Filmkveld 5 november referat

Oppdatert: 8. nov. 2022


Over: Snekkerbrakken kl 1800 5 november, fin lyssetting som skaper fin stemning.

Under: Da er det klart til å ta imot gjestene.

Deler av det koselige lokalet på Snekkerbrakken


Over / under: Snekkerbrakkens spesialiteter falt svært godt i smak også i år.


Stor takk til alle som var med på vår tradisjonelle filmkveld i Bergen. Også i år var Snekkerbrakken stedet for festen, og fest ble det. Fantastisk fin stemning og den ene historien slo den neste og skapte latter gjennom lokalet som sikkert kunne høres helt ut på Skolten. Storveis.


Også stor takk til teamet på Snekkerbrakken som igjen leverte på alle måter, svært kjekt å holde slike kvelder hos dere og vi kommer gjerne tilbake. Maten var strålende som vanlig, Ariba :-)


Selv om en del tekniske problemer i forkant satte en ekstra spenning på det hele for undertegnede er jeg svært takknemlig for den gode responsen for den noe reduserte presentasjonen som ble presentert. Dere er bare helt fantastisk alle sammen og tusen takk.


Siden oppstarten har 2instincts kåret ÅRETS 2INSTINCTS FISKER, hvert år.

For i år gikk prisen til Roald Meyer fra Bergen og Norge. Vi gratulerer enda en gang og håper dette gir ekstra inspirasjon videre. Det er jo ikke lenge til neste kast skal taes, du verden så spennende det kommer å bli.


Må også få lov å takke alle som benyttet seg av våre gode tilbud denne kvelden. Håper det gjør at neste sesong har en ekstra dimensjon.

Og spesielt alle dere som forhåndsbestilte våre nye N2 stenger. Vi er overbevist om at dere kommer til å bli storfornøyd da disse nye stengene setter en helt ny standard i premium pluss klassen. Mange mener vi har utviklet verdens beste fluestenger i sin klasse/ lengde og det er utrolig kjekt å høre for oss i 2instincts. Takk for tilliten, dette gir en solid vitamininnsprøyting til å gå videre med å utvikle enda flere modeller i N2 serien.


Under bilde av årets 2instincts fisker, Roald Meyer. Bilde er fra Gloppen i år, noe uklart men slik er det av og til i kampens hete. Fisken var førøvrig en av mange fine sjøø Roald landet på sine dager i Gloppen i år.Til slutt vil vi nevne at oppfordringen med å holde en ny filmkveld tidlig på våren 2023 er notert. Det skal vi prøve å få til, følg med på våre hjemmesider under siste nytt.


Her vil det også komme informasjon om våre nye turer til Argentina og Golden Dorado fiske, som var ett av temaene på denne filmkvelden på Snekkerbrakken. Bildereferat kommer snart fra denne turen under siste nytt.


Fluefiskehilsen

Helge Vetås


Over: Argentina Corrientes oktober 2022. Matias og Helge med magisk Golden Dorado.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page