top of page

Referat film og jubileumskveld

Da er vår tradisjonsrike filmkveld 2021 historie. Dette var også en markering av 2instincts 10 års jubileum og kvelden bar preg av dette.


Og for en hyggelig og morsom kveld dette ble. Stor takk til alle som var med denne kvelden og bidro til den gode stemningen, vi i 2instincts setter stor pris på dette.


Tradisjonen tro var det et variert program med tilbakeblikk, presentasjon av nyheter, gode historier, auksjon med mer.


Årets 2instincts fisker 2021, den tiende i rekken ble: Stig Åge Engstrøm fra Osterøy. Stig Åge har gjennom mange år vært med på våre turer her hjemme og i utlandet. Årets sesong bar preg av vanskelig forhold i perioder og da fikk Stig Åge bruk for sin lange erfaring innen sporten. Hans erfaring og evnen og gleden i å gi av sin erfaring til andre synes vi er en strålende egenskap og dette sammen med godt fiske for Stig Åge gjorde det enkelt for oss å kåre Stig Åge til årets 2instincts fisker 2021. Vi gratulerer enda en gang.


Årets hovedpremie denne kvelden var en gratis tur til River Dee i Skottland våren 2022. Alle som deltar og kjøper billett for filmkvelden har et lodd i vårt populære lotteri.


Årets heldige vinner ble Lars Hanevik fra Oslo. Hans kone vant også fin premie denne kvelden og vi gratulerer begge nok en gang. Helt topp dette og vi ønsker Lars velkommen til herlige dager langs Dee i mars 2022. Dette blir bra Lars, bare å glede seg.


Videre må vi få lov til å takke alle som var heldig i årets auksjon. Her ble det mange som ble glad og som fikk tilslag på mange av våre flotte produkter, kurs og turer til ekstra hyggelig filmkveldpris. Gratulerer til dere alle sammen.


2instincts nye stang serie N2 ble også presentert. Dette er som det ble nevnt under presentasjonen en helt ny stang serie som setter en helt ny standard innen fluestenger. Med sin utrolig lave vekt, sin unike styrke og aksjon sammen med nytt matt design er vi nå stolt over å kunne levere stenger i ypperste verdensklasse. Stor takk til alle dere som reserverte våre nye enhånds stenger N2 denne kvelden. Oppdatering kommer på våre hjemmesider.


En ekstra stor takk til dere som hadde samlet inn Kr og laget flott tale til undertegnede. Dette var en stor overraskelse for meg som daglig leder og eier av 2instincts. Jeg ble overlumpet og overveldet, det gjorde min kone også da jeg kom hjem med de flotte gavene. Dere er fantastisk og igjen, TUSEN TAKK.Til slutt vil vi takke teamet på Snekkerbrakken for strålende service, god mat og spennende drikke. Dette sammen med deres gode humør er virkelig med på å gjøre kvelden komplett og bra for oss, tusen takk alle sammen. Vi gleder oss allerede til neste..


Fluefiskehilsen fra oss i 2instincts Ariba Ariba

Inge og Helge


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page