top of page

N2 tilbakemeldinger fra Argentina


Vi har mottatt en del bilder og kommentarer fra Argentina de siste ukene, etter at vi selv kom hjem fra Rio Grande og Despedida lodge.


Våre gode guide venner gjennom mange år holder oss oppdatert. Både Tommy, til venstre på bilde over og Carlos blant venner er begge svært dedikerte fluefiskere med lang erfaring innen sporten. Det er derfor svært hyggelig å høre deres tilbakemeldinger fra eget fiske samt alle gjestene sine tilbakemeldinger etter å ha benyttet vår nye stang serie N2.


Tilbakemeldingene blant fiskere fra USA, UK, JAPAN med flere er elektrisk bra og alle er kjempefornøyd etter å ha landet den ene stor fisken etter den andre med våre nye stenger.

Utrykk og tilbakemeldinger som VOV VOV BEST EVER, FANTASTIC, MY NEW FAVORITE, går igjen og stengene er ofte det nye samtaleemnet rundt middagsbordet etter ent fiskedag.


Dette er vi i 2instincts selvsagt svært fornøyd med å høre og det er egentlig en drøm som går i oppfyllelse for undertegnede at vi nå har stenger som blir betegnet som best ever blant erfarne dedikerte fluefiskere rundt om i verden.


Vi må selvsagt rette en stor takk til våre positive guider som sprer vårt budskap på andre siden av kloden. Vi gleder oss allerede til å møtes igjen snart. Takk Tommy og Juan og alle dere i teamet på Despedida lodge. Vår signatur destinasjon.Over en smilende Carlos. Tommy som håver og en feit blank ørret på 10 kilo tatt på N2 #8 enhånds stang. Magisk.

Siste innlegg

Se alle

Nyhet

Comments


bottom of page