Ambassadører for 2instincts
Våre ambassadører og team medlemmer er alle ihuga fluefiskere og elsker sporten. Alle har lang erfaring i fluefiske og har fisket i mange år rundt om i verden. De bidrar på forskjellige felt for 2instincts og du treffer dem på utvalgte kurs og turer vi arrangerer. 
Ønsker du råd og tips innen fluefiske er du velkommen til å kontakte dem.
Robert med storlaks..jpg
ROBERT LØVIK
Team medlem
Norge 
 
Robert kommer fra Molde og kjenner Møre og Romsdalselvene svært godt. Har fisket mye i mange år og har vært med i vårt team over tid.. Robert kan gi god informasjon om det meste innen laks og sjø-ørret fiske i elv. Robert har også besøkt Argentina, Island og Skottland med 2instincts. Robert har mye erfaring og kan gi mange gode råd. Du treffer Robert på mobil 99158775

 

 
DSC_6767.JPG
KJELL HITLAND
Team medlem
Norge
 
Kjell fra Bergen har vært med 2instincst teamet siden oppstarten for over 10 år siden. Kjell er en meget erfaren laks og sjø-ørret fisker og har besøkt mange elver i Norge. Han har også besøkt Island, Skottland, Russland, Canada og Sverige. Kjell fisker mye og kan gi svært god informasjon om det meste innen elvefiske etter laks og ørret. Kontakt gjerne Kjell på telefon 92841366. Lurer du på hvilken line eller hvilken flue som er bra for din neste tur har Kjell svar på dette.

 

 
DSC_6665.JPG
ASLE KOLSTAD 
Team medlem
Norge 
 Asle er opprinnelig fra Ski like sør for Oslo, men etter 20 års opphold i Nord- Norge landet Asle i Trondheim og har hatt base her de siste 15 årene. Asle har fisket mye og spesielt i Finnmark i tidligere år. Senere har det også blitt mange turer sammen med 2instincts. Asle har besøkt Sverige, Russland, Argentina, Chile, Island og Skottland sammen med oss i 2instincts. Vi kjenner dermed Asle godt og vet han sitter med mye kunnskap og erfaring innen vår så gjeve sport. Asle blir vår representant i Trøndelag og du treffer han ofte langs Stjørdalselva på jakt etter flere gode opplevelser. Spør gjerne Asle om råd og tips til ditt fiske. Du treffer Asle på telefon 91335120.
 
Thomas m laks Thurso 2022 Mai .jpeg
THOMAS KARLSEN SKI
Team medlem
Norge
 
Thomas er en erfaren laks og sjø-ørret fisker fra Røyken. Han tok sitt første fluekast i Numedalslågen for over 25 år siden og etter det har det blitt mange kast, mange fisk og mange turer rundt om i verden. Thomas har besøkt Alaska, Argentina, Chile, Sverige og Skottland ved siden av utallige turer her hjemme i Norge. Mange av turene de siste årene har vært sammen med 2instincts og vi kjenner Thomas som en erfaren og svært hyggelig fluefisker. Thomas er medlem av Røyken / Åros jeger og fiskeforening. Ønsker du råd og tips om laks og sjø-ørret fiske i elv ta gjerne kontakt med Thomas på mobil +47 95077121.
 
Stian%20Skottland_edited.jpg
STIAN FELT DIDRIKSEN
Team medlem
Norge 
Stian kommer fra Vadsø og kjenner 2instincts helt fra begynnelsen av. Stian og familien driver Varanger Sportsalger i Vadsø og kan serve alt innen fluefiske. Med sin lange erfaring innen fluefiske kan Stian gi svært gode råd om laks og ørret fiske i Finnmark og ellers i Norge. Stian har også besøkt Argentina, Skottland og Island i sitt rikholdige fiskeliv. Stian er instruktør innen sporten og har lang erfaring med kurs og demonstrasjon av fluefiskeutstyr. Du treffer Stian på telefon 40203277.
 
lue%202i%20fra%20Rio%20Grande_edited.jpg
JUAN CARLOS MORENO
Team medlem
Argentina
Juan Carlos, Carlos blant venner er en svært erfaren fluefisker og guide. Han har fisket og jobbet som guide de siste 20 årene i Argentina og vi i 2instincts har kjent Carlos siden begynnelsen av 2000 tallet. Hans erfaring fra sjø-ørret fiske i Rio Gallegos og ikke minst Rio Grande samt Golden Dorado fiske i Bolivia har gitt Juan en enorm erfaring og kunnskap rundt dette fisket. Hans gode humør og punktlighet har hjulpet mange fiskere til store opplevelser når Juan har vært deres guide. Vi er glad for at Carlos er med i vårt team og ser frem til å møtes igjen snart da Carlos er vår faste guide på våre turer til Rio Grande i Argentina.
Jesper%2520Dee_edited_edited.jpg
JESPER NILSEN
Ambassadør
Jesper kommer opprinnelig fra Gøteborg i Sverige men har de siste 25 årene hatt base i vakre Eidfjord. Elven Eio er Jesper sin hovedelv og han bor og driver Eidfjord pensjonat sammen med sin samboer. Pensjonatet er også base for mange av de tilreisende fiskerne da det ligger like ved bredden av den mektige elven Eio. Jesper har vært med 2instincts i mange år og har besøkt Island og Skottland ved siden av elver både i Sverige og Norge. Ved besøk i Eidfjord kan dere besøke pensjonatet for å prøve ut 2instincts produkter. Jesper har alltid et utvalg av vårt utstyr til disposisjon og salg. Bare å ta kontakt med Jesper på telefon 99398754 for en hyggelig fiskeprat.
 
Tittan m storlaks.jpg
OLAV CHRISTIAN DITLEV SIMONSEN
Ambassadør
Tittan blant fiskevenner er en hyggelig og omgjengelig kar fra Oslo som vi i 2instincts har kjent i flere tiår. Tittan har fisket og jaktet stort sett hele sitt liv og har lang erfaring fra mange typer fiske. Hans forkjærlighet for ørret fiske på Hardangervidda sitter dypt og det er derfor hyggelig å kunne meddele at Tittan og 2instincts snart kan tilby hyggelige ørret turer til hans private vann / elv på vidda. Tittan har besøkt Skottland og Argentina flere ganger og er også en av våre faste kokker på noen av våre turer. Hans interesse for matlaging samt en god historie har skapt fantastisk stemning i mange år på våre turer. En glede å ha Tittan med som vår ambassadør. Du treffer Tittan på mobil 47308377.