Profil endring for fremtiden i 2instincts

Oppdatert: 24. apr.

Hei alle


De siste årene har vært en spesiell periode for oss alle. Også for 2instincts. Men vi ser fremover og vil med dette informere om at det blir noen endringer i vår profil samtidig som vi prøver å tilpasse og forbedre våre salg og informasjonskanaler for våre produkter, kurs og drømmereiser.

Vi skal prøve å forbedre vår nettbutikk. Vi skal øke flyten av informasjon på våre internettsider. Vi skal være mer synlig for flere via sosiale kanaler med mer.

Vi ser at det er økende interesse for våre produkter, kurs og reiser samtidig som antall besøkende på vår fysiske butikk på Søreide i Bergen er fallende. Dette kan selvsagt også pandemien være en grunn til.

Vi opplever samtidig at flere og flere kontakter oss per telefon, mail og via vår nettbutikk. Dette viser at tiden endrer seg og at nye kontakt og kjøps vaner settes og er i tråd med at det er trygt, lett og for mange smart å handle uten selv å fysisk være i butikken.


Vi har derfor besluttet å legge ned vår butikk på Søreide i Bergen og siste åpningsdag blir 31 mai i år. Vi vet at mange synes dette er dumt og kjedelig. Men vi skal gjøre vårt beste for å kompensere med aktiviteter og bedre synlighet i og rundt Bergen i tiden som kommer på andre måter.


Som et ekstra plaster på såret vil vi gi dere et gigantisk flyttesalg frem til vi stenger døren på Søreide. Ta gjerne kontakt for et supertilbud på de varene vi har utstilt på Søreide i tiden frem til 31 mai. Det setter vi stor pris på og kaffe og en historie følger som vanlig med når dere besøker oss i butikken.


På grunn av reiser og kurs har vi åpent på Søreide i butikken følgende dager i april og mai.


Åpningsdager flyttesalg i butikken på Søreide i Bergen:


Mai: 5,6,7

Mai: 18,19,20 og 21

Mai: 23,24,25,27,28, 30 og siste åpningsdag blir 31 mai.


Åpningstider mandag - fredag: 1000 til 1630

Lørdager: 1000 til 1400.

Er dere flere om ønsker en kveldsshopping avtaler vi gjerne dette.


Vi har en rekke utstillings produkter til svært hyggelige priser disse dagene og kan love mellom 50 til 70 % rabatt på stenger, sneller, vadebekledning, fluer, bag, briller med mer..


Undertegnede kommer til å savne butikken, den gode praten, kaffepausen, de gode historiene og det å gi råd og veiledning til et godt og spennende fluefiske. Men som nevnt gir den nye profilen til meg og 2instincts bedre tid på andre arenaer i tiden som kommer og jeg ser frem til å møtes snart enten det er på en demo, et kurs eller en ny tur. Jeg er som vanlig på telefonen når det måtte passe for en fluefiskeprat.
Hjertelig velkommen

Hilsen

Helge Vetås

Siste innlegg

Se alle