top of page

N2 Nyhet 2024

Vår N2 serie er en stor suksess. Aldri før har vi mottatt slike fantastiske tilbakemeldinger på våre stenger. Fra nord til sør, fra øst til vest strømmer det inn meldinger med fornøyde laks og ørret fiskere, som forteller at det aldri tidligere har vært så moro å fiske/ kaste. Kastelengder som før ikke var mulig er nå en lek.

Vi er stolt og takknemlig og vil med dette rette en stor takk til alle dere som benytter en eller flere av våre N2 modeller.

Det er en stor glede å kunne fortelle at vi nå har ferdigstilt neste års nyhet i N2 serien. Denne vil være klar for levering til jul om alt går etter planen. Årets julegave er herved annonsert.


Detaljer på våre nye N2 som snart er klar for levering.


Design detaljer som de øvrige modellene, grå matt med lys grå tråd surring.

Lengde: 11,4 ft

Lineklasse: # 7/ 8. 28- 32 g.

Antall deler: 4 stk

Håndtak: Switch / 2 hånds, kort design.

Pris: 9990,00


Velkommen til å forhåndsbestille til 25 % rabatt frem til 24 desember i år.

Pris blir da Kr 7490,00. Stk. Fraktfritt levert i Norden.

Send oss en e-post her for bestilling. Merk henvendelse 11,4 ft.


Ønskes ytterlig informasjon kan du også ringe Helge Vetås på mobil +47 92410513.Dette er en stang som passer perfekt for små og mellomstore elver på jakt etter laks og ørret. Vi tror at mange som fisker i Nord- Norge og på Vestlandet kan ha mye glede av en slik lett og praktisk fluestang. Årets julegave til deg selv eller en som setter pris på topp moderne utstyr til en hyggelig pris.Siste innlegg

Se alle
bottom of page