top of page

Island referat 2022. Ørret.


April / Mai 2022.

Årets 4 dagers tur til Island og fantastiske Litlaa ble en svært hyggelig opplevelse. Tusen takk til alle som var med og gjorde denne turen uforglemmelig, og lett for reiseleder.


Selv om lav vannstand og klart vann gjorde forholdene ekstra krevende leverte gutta. Den ene personlige rekorden etter den andre kom som perler på en snor. Atle fra Møre og kameratene Rune og Asbjørn fra Oslo fikk flotte fisker de bare tidligere har drømt om. Vi gratulerer så mye og vet at mange av disse fiskene, og situasjonen, blir husket for lang tid fremover.

Det samme vil Asle fra Bergen som fikk en strålende kvelds opplevelse i Rettavad pool etter å ha mistet noen store rugger tidligere på dagen. Strålende Asle og gratulerer så mye. En annen erfaren Litlaa fisker, Asle fra Trondheim, økte også sin personlige pers på feit og flott ørret i Litlaa. Målebåndet stoppet på 74 cm. Strålende og gratulerer så mye Asle.


Alt i alt en svært hyggelig tur og vi takker teamet på Keldurnes for strålende service. Går alt som planlagt, og det gjør det nå som pandemien er over, blir det flere turer fremover til Island og Litlaa. Vi elsker rett og slett denne perlen som gjør hvert eneste kast til en unik spenningsopplevelse.


Intern til dere som var med på turen:

5 ganger et ruvende Ariba...


Hilsen en glad og fornøyd reiseleder

Helge Vetås
Siste innlegg

Se alle

Nyhet

Comments


bottom of page