top of page

Det er snart vår og vi kribler etter å komme i gang


Vi i 2instincts er allerede i full gang med forberedelsene for den kommende fiske sesongen her hjemme. Om noen få uker kan været være bra med fin temperatur slik at det er kjekt å ta frem stangen for å ta årets første kast. Bare for å kjenne litt på den herlige vårfølelsen når linen suser gjennom luften. Er det noe bedre vårtegn enn akkurat dette?

For mange av oss fluefiskere er det jo ikke det, spesielt etter en lang og kjølig vinter.


Det er som om vi kommer ut av dvalen på samme måte som bjørnen kommer ut av hiet. Du verden så vi gleder oss.


Er du en av dem som ønsker å oppgradere stangen, snellen, linen med mer? Da har vi en skikkelig god nyhet til deg. Vi har nemlig satt opp noen utsøkte flue-pakker merket salg. Pakker med stang, snelle og line ferdig montert og klar til å ta årets første kast/ fisk.

Her kan du velge mellom utsøkte ørret pakker til delikate pakker for laksefiskeren, ferdig montert.

Videre har vi skikkelig gode tilbud med opptil 40 og 50 prosent avslag på pris. Bedre og hyggeligere vårfølelse finner du neppe.

Videre sendes utstyret gratis til deg med posten.

Da blir jo dette uslåelige priser som vi er stolt over å kunne tilby slik at du får en perfekt start på den kommende fluefiske sesongen.


Du kan gå direkte til vårens supertilbud herTa gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker noen råd og tips for kommende sesong.

Du kan ringe Helge Vetås på mobil +47 92410513 eller sende en e-post til kontakt@2instincts.no

Siste innlegg

Se alle

Nyhet

Comentarios


bottom of page