HANSKE

FISKEHANSKE

ARTIKKELNR: 7072059001287

KR 49,00

 

Nyutviklet hanske for bedre grep.

Det endrer seg i forhold til hva vi gjør med fisken etter endt kamp og den ligger i håven. De siste årene har vi og mange med oss sluppet tilbake laks og ørret for at det faktisk er mest fornuftig å la den få gyte og føre slekten videre. Samtidig som vi får utøve vår fantastiske sport. Vi skal ikke gå ut her si at det er det rette å gjøre, men heller vinkle det slik og si at flere og flere av våre vassdrag er best tjent med å praktisere fang og slipp inntil vi har bærekraftige stammer som kan høstes av.

Uansett vil det praktiseres fang og slipp i mange miljøer og vassdrag. Vi har derfor utviklet en hanske som er med på å gjøre fang og slipp situasjonen litt enklere for sportsfiskeren. Et godt grep er viktig når vi skal holde fisken og ta ut kroken. Det er ofte her fisken får unødig juling. Hansken gjør sitt til at grepet rundt haleroten er godt og hele operasjonen med utsetting går greit. Hansken gjør det også lettere å lande fisk som skal på land uten unødvendige problemer. Hansken oppbevarer du i en av lommene i vadejakken eller lar den henge i strikket som følger med.

Vi har testet ut hansken i Argentina på stor sjøørret, på King Salmon i Alaska og på sjøørret og laks her hjemme og det er mye bedre og holde fisk med denne hansken. Hansken veier lite og tar liten plass. 
 


 

DETALJER FISKEHANSKE

ARTIKKELNR: 7072059001287

 

  • Allsize
  • Farge: sort
  • Leveres med strikk og krok

Ytrebygdsveien 38, 5251 Søreidgrend, helge@2instincts.no