FILMKVELD 2016

REFERAT, BERGEN 06. NOVEMBER 2016

Dato: Lørdag 5. november

Sted: Bergen, Scandic Hotell Ørnen

Hotell Ørnen i Bergen var arena for vår filmkveld i år. Nye spenstige lokaler med 2 stk film lerret var med på å skape en fin atmosfære for de mange fremmøtte.

Svært hyggelig at Long var med også i år. Hans unike og kreative presentasjoner ved bindebordet både før og etter selve filmen satte en ekstra fin ramme rundt det hele. Stor takk til Long som også var heldig og vant fin drømmetur på inngangsbilletten denne kvelden.

Det var tradisjonen tro også utdeling av priser og pins fra 2instincts. Flere deltaker som var med fikk sin velfortjente Godbiten pin. Beviset på at Godbiten flua har vært benyttet med stor hell. Vi gratulerer alle med sin nye utmerkelse!

Filmkveld på hotell Ørnen i Bergen, 2016. Foto: Long Nguyen

Årets Gold Members. Foto: Long Nguyen

Det var også utdeling av pins til 2instincts Gold Members. Denne prisen går til personer, lag og bedrifter som har opparbeidet poeng og som har bidratt positivt for 2instincts over tid. Stor takk til alle nye Gold Members.  Vi ser frem til mange hyggelige og gode øyeblikk i tiden som kommer. 

Årets 2instincts fisker ble også kåret. Denne utmerkelsen gikk i år til Kjetil Slyk fra Aalgard like utenfor Stavanger. Grunnlaget for prisen ble lagt i Rio Grande i Argentina tidligere i år. Her viste Kjetil sin erfaring på en svært fordelaktiv måte og det var en fornøyelse å kunne tildele Kjetil prisen for 2016. Vi gratulerer Kjetil enda en gang med å være årets 2instincts fisker 2016. 

Long demonstrerer klassiske laksefluer. Foto: Helge Vetås

Kjetil Slyk som årets 2instincts fisker. Foto: Long Nguyen

Ytrebygdsveien 38, 5251 Søreidgrend, helge@2instincts.no