CANVAS SERIE

TRAVELBAG SWEET

ARTIKKELNR: 7072059001423

 

Praktisk og solid reisebag.

Svært praktisk og nyskapende design preger denne reise baggen. Her finner du smarte løsninger for alle dine dubbeditter og kostbare stenger. Her er et eget rom nederst i baggen for dine stenger som får god plass med eller uten tube. Dette rommet kan også benyttes til vadebekledning da det er adskilt fra de øvrige rommene i baggen. I tillegg til de tre ytre rommene og stangrommet er det et stort rom for alt du trenger med deg. I dette hovedrommet har vi mesh lommer i begge sidene og glidelås i bunn. Vi har også mesh lommer i taket på stangrommet for liner med mer.


Baggen har moderne design, høy kvalitet og er laget i kanvas og skinn. En bag du får plass til det du trenger på turen. Er også fin til å oppbevare utstyret i når du er hjemme. Bagen har 3 stk. solide trillehjul og håndtak som gjør den lett å frakte med seg. Den er smal og får god plass bak i bilen. Enkel og håndtere på flyplasser da den passer fint på trillebåndene. Egen lomme for adressekort. Håndtak stroppene kobles sammen med 2 knapper som er festet i skinn på den ene stroppen. Solide glidelås med mulighet for å sette på hengelås.

Travelbag Sweet er en av våre modeller i kanvas serien. En serie kvalitetsbagger i klassisk design med moderne løsninger tilpasset kresne fluefisker.

DETALJER TRAVELBAG SWEET

ARTIKKELNR: 7072059001423

Vår travel bag Sweet er for tiden utsolgt. Vennligst se Travel bag 125. 

Ytrebygdsveien 38, 5251 Søreidgrend, helge@2instincts.no